15.03.2019

LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASINDA ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

İlçe Müftülüğümüzce tertip edilen Diyanet İşleri Başkanlığımızca "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" münasebetiyle yapılan faaliyetler kapsamında lise öğrencileri arasında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiirini ezbere okuma yarışması 15 Mart 2019 Cuma günü  saat 14.30^da Güzelbahçe Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapıldı.

Program başlamadan önce açılış konuşmasını İlçe Müftümüz Alaaddin TOSUN yaptıktan sonra yarışmaya Güzelbahçe İlçe Müftülüğünde görevli tüm personellerimiz ve Güzelbahçe Şehit Abdullah Tayyip Olçok AİHL de okuyan öğrenciler katıldı. Yarışma sonucunda Dr. Güngör Özbek Anadolu Lisesinden Erman YARAN birinci, Bilgince Fen Lisesinden Çağatay KONYA ikinci, Güzelbahçe Şehit Abdullah Tayyip Olçok AİHL den Buse DEMİR üçüncü oldu.

Birinci olan öğrenciye çeyrek altın, ikinci olan öğrenciye 250.00 T.L, ve üçüncü olan öğrenciye 200,00 TL. hediye verildi.

Yarışmanın finali 22 Mart 2019 Cuma günü saat 09.30 da İzmir İl Müftülüğü konferans salonunda yapılacaktır.