24.05.2019

4-6 YAŞ GRUBU YIL SONU ETKİNLİĞİ

İlçemiz Mustafa ve Özer Ertuğrul Merkez Kur'an Kursu 4-6 yaş Anaokulu öğrencilerinin yıl sonu etkinliği 23 Mayıs 2019 Perşembe günü  11:30 -12:30 saatleri arasında Güzelbahçe Şehit Tayyip Olçok İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapıldı.

İlçemize vekâlet eden Narlıdere İlçe Müftümüz Kemal KARADENİZ açılış konuşmasını yaparak Diyanet İşleri Başkanlığımızın son yıllarda çok önem verdiği 4-6 yaş grubuna yönelik çalışmaların hız kazandığı ve büyük gelişme kaydedildiğini belirterek ,eğitimin, ailede başladığını, okulda olgunlaştığını, ailelere bu konuda büyük sorumluluklar düştüğünü, bu kurslara önümüzdeki yıllarda daha çok katılımın olması gerektiğini belirtti.

Daha sonra 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğreticisi Zehra Kübra ATAMAN tarafından miniklerin Semazen gösterisi, İlahiler, Dua ve kısa sureleri okuyarak, koro şeklinde namazın farzları, imanın şartları, islamın şartları, namaz kılınışını sergilediler ve salonda bulunanlar tarafından büyük bir beğeni ile seyredildiler.

Programa İHL Müdür Yardımcısı, personellerimiz, öğrenci velileri ve vatandaşlarımız katıldılar. Program miniklerin diplomalarını  İlçemize  vekâlet eden Narlıdere İlçe Müftümüz Kemal KARADENİZ vererek sona erdi.