20.04.2019

YEŞİLYURT ULU CAMİİ'NDE KUR’AN ZİYAFETİ

İlçemiz Yeşilyurt Ulu Camii’nde, Cuma namazı öncesi Beraat Kandili dolayısıyla, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin katkılarıyla “Kur’an Ziyafeti” gerçekleştirildi. İlçemiz Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticileri Kurrâ Hafız Mesut GÜNER, Hafız Yasin USLU, Zühre-i Şerif Camii İmam Hatibi Enes HAMDEMİRCİ, Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma İzmir İl Birincisi Kestanepazarı Hatay Kur'an Kursu öğrencisi Ömer BAYDAR, tilavetleri ile cemaate Kur’an Ziyafeti sundu. Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Fahri Öğreticisi Hafız Mehmet Ali YAKALI ve yönetimindeki Kestanepazarı İlahi Grubu da seslendirdiği ilahiler ile gönülleri fethetti.

Kur’an-ı Kerim Tilavetleri’nin ardından kürsüye çıkan İlçe Müftümüz Sayın Feyyaz İDİN, Beraat kelimesinin manasını ve Beraat Kandili gecesinin önemine vurgu yaptığı vaazını, programın duasıyla tamamladı. Program, İlçe Müftümüzün kıldırdığı cuma namazı sonrası camaate ve vatandaşlara Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği tarafından verilen yemek ikramıyla sona erdi.