20.04.2019

SABAH VE YATSI NAMAZI PROGRAMLARI

18 Nisan 2019 Perşembe günü İlçemiz Lalapaşa Camii'nde "Biz Bir Aileyiz" projesi kapsamında sohbet ve hatim duası programı icra edildi. Program, İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN'in namaz öncesi vaazıyla başladı. Kılınan namazın, yapılan tevbe ve istiğfarın ardından cami görevlilerimiz kısa sûreleri okudu. Şehitlerimize ithâfen okunan hatimlerin duasını da İlçe Şube Müdür Vekilimiz Osman Turgut DİLEK yaptı.

20 Nisan 2019 Cumartesi günü sabah namazında da Eskiizmir Ulu Camii’nde “Sabah Namazı Buluşması” icra edildi. Din görevlilerimizin, mahalle halkının katıldığı program, namaz öncesi cami görevlilerimizin 10 sayfa Kur'an tilaveti ile başladı. Program, İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN tarafından kıldırılan namaz, sohbet ve tesbîhâtın ve Kulalı Hacı Halil Camii Müezzin-Kayyımı Selçuk SATILMIŞ'ın okuduğu kasidenin ardından verilen kahvaltı ikramı ile sona erdi.

Ramazan ayına kadar planlanan programımız, 27 Nisan 2019 Cumartesi günü Durmuş AKKAŞ Camii'nde yapılacak "Sabah Namazı Buluşması" ile sona erecek.