22.04.2019

BERAT KANDİLİ DUALARLA İHYA EDİLDİ

İlçemizde Berat Kandili dualarla ihya edildi. Camilerin dolup taştığı bu gecede eller, Âlemlerin Rabbi Yüce Allah’a dualar için açıldı. Cami görevlilerimizin, Kur'an Kursu Öğretici ve öğrencilerimizin iştirakleriyle ilçe genelindeki bütün camilerimizde kandil dolayısıyla Kur’an-ı Kerim, mevlid-i şerif ve ilahiler okunarak gecenin anlam ve önemine binaen vaazlar verildi.

Kavacık Köyü Camii'nde İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN, İlçe Vaizlerimizden Osman Turgut DİLEK Sinan Camii’nde, Fatih SARI Zincirlikuyu Camii'nde, Mustafa ÖZTÜRK Abdullah Gül ÖZKAN Camii'nde Berat Kandilinin dinimizdeki yeri, gecenin dua ve ibadetle geçirilmesinin manevi değerini anlatan konuşma yapıldı. Akşam namazının ardından gerçekleştirilen ve halkımızın yoğun ilgi gösterdiği programlar yapılan dua ve ikramlarla sona erdi.