07.05.2019

ORTAOKULLAR ARASI "RAMAZAN ve İNFAK" KONULU RESİM ve KOMPOZİSYON YARIŞMASI

KARABAĞLAR KAYMAKAMLIĞI

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

ORTAOKULLAR ARASI “RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI”

ŞARTNAMESİ

YARIŞMAYA KATILIM ŞARTLARI:

1- Yarışma kompozisyon ve resim alanlarında, “Ramazan ve İnfak” teması ile gerçekleştirilecektir.

2- Yarışmaya sadece örgün eğitim-öğretime devam eden ortaokul öğrencileri katılabileceklerdir.

3- Başvurular Karabağlar İlçe Müftülüğüne başvuru dilekçesi ile bireysel olarak,  eser teslimi ve başvuru aynı anda olacak şekilde gerçekleştirilecektir. (Başvuru dilekçeleri müftülükten temin edilecektir.)

4- Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin, müracaatlarını 24 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Karabağlar İlçe Müftülüğüne yapmaları gerekmektedir.

5- Yarışmacılar, başvuru yarışma esnasında örgün eğitimde öğrenci (ortaokul) olduğunu belirten belgeyi ve TC. Kimlik Kartını yanında getireceklerdir. T.C Kimlik kartı ve geçerli öğrenci belgesini ibraz edemeyen yarışmacıların başvuruları kabul edilmeyeceği gibi yarışmaya da katılamayacaklardır.

6- Değerlendirmeler, Karabağlar İlçe Müftülüğünün organizesinde Kaymakamlık onayı ile belirlenen "Komisyon" marifetiyle yapılacaktır.

7-  İlçe birincileri, ilçemizi temsilen il değerlendirmesine gönderilecektir. İl Müftülüğü 12 Haziran 2019 tarihine kadar yarışmayı sonuçlandırıp dereceye girenleri internet üzerinden ilan edilecektir.

8- Resim ve Kompozisyon alanında ayrı ayrı olmak üzere ilçe birincisi olan öğrenciler, çeyrek altınla ödüllendirilecektir.