18.05.2019

MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE “İYİLİK EKSENİNDE AİLE” TEMALI PANEL DÜZENLENDİ

16 Mayıs 2019 Perşembe günü İlçemiz Şüheda Kız Kur’an Kursu’nda “Aile Haftası” münasebetiyle bir panel düzenlendi.

“İyilik Ekseninde Aile” temalı panelimize İlçe Şube Müdür Vekili Sayın Osman Turgut DİLEK, İlçe Vaizlerimizden Sayın Fatih SARI ve Mustafa ÖZTÜRK ile Kur’an Kursu hocalarımız katıldı.

Katılımın yoğun olduğu gözlenen programın açılışı Şüheda Kız Kur’an Kursu öğrencisi Şevval KENDİRLİ’nin Kur’an tilavetiyle başladı. Ardından söz alan Sayın Fatih SARI'nın “Hak ve Sorumluluklar Dengesinde Ailede İyilik” başlıklı panelinden sonra Sayın Mustafa ÖZTÜRK ise “Kur’an ve Sünnet Perspektifinde Ailede İyilik” başlıklı panelini sundu. Son olarak Sayın Osman Turgut DİLEK “Ailede İyilik Eğitimi” başlıklı panelini icra etti.

Program, “Temel Dini Bilgiler” ve “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize yapılan belge ve hediye takdimiyle sona erdi.