31.05.2019

İLÇEMİZDE YAPILAN RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Başkanlığımız tarafından ülkemiz genelinde, gençlerimizi Ramazan ayının manevi atmosferi ile daha fazla buluşturabilmek, ortaokul öğrencileri arasında bu yıl Ramazan ayı teması olarak belirlenen infak konusuna yönelik bir farkındalık oluşturmak ve Başkanlığımız gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak amacıyla “Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon Yarışması” düzenlenmişti.

İlçe Müftülüğümüzce Karabağlar sınırları içerisindeki ortaokullarda yapılan yarışmaya katılanların eserleri 27 Mayıs 2019 Pazartesi günü jüri üyeleri tarafından Şüheda Kız Kur’an Kursu’nda değerlendirildi.

Yapılan değerlendirme sonucu eserleri dereceye giren öğrencilere ödülleri, 30 Mayıs 2019 Perşembe günü Karabağlar Kaymakamımız Sayın Cemil Özgür ÖNEĞİ  tarafından verildi. İlçe Müftümüz Sayın Feyyaz İDİN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serdal ATAV ile dereceye giren öğrencilerin veli ve öğretmenlerinin de hazır bulunduğu program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.