19.06.2019

MUHAMMED MURSİ İÇİN İLÇEMİZ KİLİMCİTEPE CAMİİ'NDE GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

İlçemiz Kilimcitepe Camii'nde Mısır'ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için öğle namazından önce sela okundu. Kilimcitepe Camii görevlilerimiz tarafından namaz öncesi hem Kur'an-ı Kerim okundu ve hem de müftülüğümüze bağlı Kur'an Kurslarımızda Merhum Mursi ve tüm şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapıldı. Kilimcitepe Camisini dolduran vatandaşlarımıza müstakim duruşu ve onurlu mücadelesiyle asil bir tavrın ve  mü'mince bir hayatın örneği olan Mısır'ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Merhum Muhammed Mursi'nin gıyabi cenaze namazını ise İlçe Müftümüz Sayın Feyyaz İDİN kaldırdı.

Yüce Rabbimiz, özgürlük ve adalet hasretiyle, maruz kaldığı zulüm ve baskıyla yaşadığı zor şartlar altında Hakk’a yürüyen Merhum Muhammed Mursi'nin şehadetini kabul eylesin, rahmetiyle muamele eylesin.