13.07.2019

İLÇEMİZ KESTANEPAZARI HATAY KUR’AN KURSUNDA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE DUALAR OKUNDU

İLÇEMİZ  KESTANEPAZARI HATAY KUR’AN KURSUNDA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE DUALAR OKUNDU

“15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü” programları çerçevesinde Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursunda 15 Temmuz Şehitleri için program düzenlenerek şehitlerimize dualar edildi.Cuma namazı öncesinde Kestanepazarı Hafız öğrencileri 7 hatmi şerif okudu.

Müftülüğümüz Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu yerleşkesinde bulunan Tanınmış Mescidi’nde Cuma namazı öncesi Hafız öğrencilerimizin Yasin ve Mülk surelerini okumasıyla program başladı. Okunan surelerin akabinde İlçe Vaizimiz Mustafa ÖZTÜRK öğrencilerimize ve camii cemaatine günün anlam ve önemine binaen vaaz etti. Vaazda sık sık öğrencilerimize güzel hedefler seçmesini, vatana millete faydalı nesiller olmaları için gereken özellikler hakkında telkinlerde bulundu.

Okunan küçük surelerin akabinde ise Sayın ÖZTÜRK, 15 Temmuz şehitleri, bütün şehitlerimiz ve gazilerimiz için okunan hatim ve surelerin duasını yaptı. Dua sonrasında Cuma namazı eda edilerek program sona erdi.