19.10.2021

İlçe Kaymakamımız Sayın Cemil Özgür ÖNEĞİ, Din Görevlilerimizle yapılan Ekim ayı mutad toplantısına katıldı.

İlçe Kaymakamımız Sayın Cemil Özgür ÖNEĞİ, Din görevlilerimizle yapılan Ekim ayı mutad toplantısına katıldı.

İlçemiz Kaymakamı Sayın Cemil Özgür ÖNEĞİ hizmette verimliliği artırmak, bilgi paylaşımında bulunmak, mevcut sorunları ve çözüm yollarını görüşmek üzere İlçe Müftülüğümüz tarafından her ay gerçekleştirilen aylık mutat toplantısına katıldı.

Toplantıda Din Görevlilerine hitap eden Kaymakamımız Sayın ÖNEĞİ; Mevlid-i Nebi haftasının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, Bağımlılıkla Mücadele ve "Gençliğe Değer” projesi kapsamında gençlerimize önderlik ve rehberlik edilerek milli ve manevi değerlere bağlı yetişmelerine katkı sağlanması hususunda tavsiyelerde bulundu.

Cami görevlilerimizde Camilerinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Kaymakamımız başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Müftümüz Fahri TÜFEKÇİOĞLU, İlçe Emniyet Müdürü Cemal CİHAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender KARABULUT ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Faruk EŞLİK de katıldı.