20.10.2021

İzmir İl Müftüsü Sayın Salih SEZİK Kur’an Kurslarımızı ziyaret etti.

İl Müftümüz Salih SEZİK, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçe Müftümüz Fahri TÜFEKÇİOĞLU ile birlikte Yeşiltepe Merkez Camii 4-6 Yaş, İhtiyaçlı odaklı ve Evliyazade Akkuş Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

“Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında 4-6 yaş sınıfındaki öğrencilerle birlikte etkinliklere katılan İl Müftümüz Sezik, daha sonra İl Müftülüğümüz koordinasyonunda açılan Talim ve Tashih-i Huruf kursu ve İhtiyaç Odaklı Kur’an kursu sınıflarını ziyaret ettikten sonra Evliyazade Akkuş Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an kursuna geçti.

İl Müftümüz Sezik, Hafızlık Kur’an kursunda öğrencilere Peygamberimiz ve Vefa konulu sohbetinin ardından öğretici ve öğrencilere başarılar dileyerek ziyaretini tamamladı.