03.06.2022

KADİM OYUNLAR ŞENLİĞİ

Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler “Kadim Oyunlar Çocuk Şenliğinde” bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca ülke genelinde İhtiyaç odaklı Kur'an kurslarında eğitim gören yetişkinler ile 4-6 yaş grubu öğrenciler arasında paylaşımı ve bilgi aktarımını sağlamak amacıyla kadim oyunların yetişkinler tarafından 4-6 yaş grubu öğrencilerimize öğretildiği ve beraberce oyunların oynandığı "Kadim Oyunlar Şenliği" başlatıldı.

Bu kapsamda Müftülüğümüz 4-6 Yaş Grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin katılımıyla düzenlenen “Kadim Oyunlar Şenliği” programında, körebe, çuval yarışı, ip atlama, halat çekme, taş yıkma, yakar top gibi oyunlar oynandı.

Kur’an Kursları öğrenci ve öğreticilerinin katıldığı şenliğe veliler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Program sonunda öğrencilere ikramda bulunuldu.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen K.Kursu öğreticilerimize, din görevlilerimize, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.