17.07.2019

NERGİZ KUR'AN KURSUNDA MÜFTÜLÜĞÜMÜZ VE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ İŞBİRLİĞİYLE ''VATAN SEVGİSİ'' KONULU PROGRAM YAPILDI

Müftülüğümüz ve Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği işbirliğiyle Nergiz Kur'an Kursunda ''Vatan Sevgisi'' konulu etkinlik düzenlendi.Programa Müftümüz İsa Gürler, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı, Gaziler, Kur'an Kursu Aile Birliği Başkanı Ayşe Kuru ve Ergül Yalın,öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Müftümüz İsa Gürler ve Muharip Gaziler Dernek Başkanı Halil Taşçı Vatan Sevgisinin öneminden bahsederek vatanımız için can veren şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz diyerek, öğrencilere başarılar dilediler.

Kur'an Kursu öğreticileri, öğrenciler ve öğrenci velileri etkinlikten ve Gazilerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.