30.05.2018

Fahri Seher Kocaman Şehitler Camii İbadete Açıldı

İlçemizde yapımı tamamlanan Fahri Seher Kocaman Şehitler Camii İbadete Açıldı.

İlçemiz Sekiz Eylül Mahallesi Kirazlı Caddesi No:28 Kemalpaşa adresinde Türkiye Diyanet Vakfı Kemalpaşa Şubesi ile Hayırseverler tarafından yapılan Camii, 04.05.2018 Cuma günü İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE, İl Müftü Vekili Muharrem GÜL, Kemalpaşa Kaymakamı Kemal KIZILKAYA, İlçe Müftüleri, Siyasi Partilerin temsilcileri, Muhtarlar, Hayırsever vatandaşlar ve çok sayıda halkımızın katılımıyla Cuma namazı öncesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yapılan konuşmaların ardından,  İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE, İl Müftü Vekili Muharrem GÜL, Kemalpaşa Kaymakamı Kemal KIZILKAYA Hayırseverler ve diğer katılımcılar ile birlikte Fahri Seher Kocaman Şehitler Camii'nin kurdelesi kesilerek ibadete açıldı. Açılış sonrası davetliler ikramda bulunuldu.