23.02.2018

SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Sabah Namazı Buluşması...

Kemalpaşa Müftülüğü organizesinde STK'ların desteğiyle Din hizmetlerindeki verimliliği artırmak, birlik ve dayanışmaya katkıda bulunmak amacıyla 28 Ocak 2018 Pazar günü Vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla Kübra Hatun Camii’nde "Sabah Namazı Buluşması" gerçekleştirildi. icra edilen programa, İlçe Müftüsü Nurullah SADIÇ, Hayırsever İş Adamları, Kamu Kurum ve Kuruluş yöneticileri ile STK temsilcileri katıldı

Fetih Suresinin tilaveti ile başlayan program sabah namazının kılınmasının ardından tesbihat yapıldı. Akabinde Afrin’de devam eden Zeytin Dalı operasyonu için dua eden Nurullah SADIÇ, “Allahım Afrin’de harekâta katılan askerlerimizi ve güvenlik kuvvetlerimizi görünmeyen ordularınla destekleyerek muzaffer eyle düşmanlarımızı kahr-u perişan eyle; vekalet savaşlarıyla ülkemize ve milletimize musallat olan hainlere fırsat verme; şehitlerimizi Hz. Muhammed (SAV)’e komşu eyle; geride bıraktıkları kederli aile efratlarına, yakınlarına, askerlerimize, milletimize sabr-ı cemil ihsan eyle; kayıplarımızı azalt ve daha az kayıpla ordumuzu Afrin harekatında mansur ve muzaffer eyle” dedi.

Duygu dolu anların yaşandığı program, Namaz sonrası yapılan ikramla son buldu.