18.07.2019

AİLE HAFTASI

İlçe Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Aile Haftası etkinlikleri çerçevesinde toplumsal farkındalığı artırmak, iyilik eksenli ahlaki değerlerin hayatımıza hâkim kılınmasına katkıda bulunak amacıyla İlçemiz genelinde halkımıza yönelik “İyilik Ekseninde Aile” temalı konferanslar düzenlenmiştir. Bu kapsamda:

1-ADRB üyesi Uzman İmam-Hatip M.Ali GÜDÜCÜ tarafından 13.05.2019 tarihinde Kınık Şehit Hakan Sağınç Anadolu Lisesinde öğretmen ve öğrencilere, ayrıca 15.05.2019 tarihinde Osmaniye Mahallesinde, Osmaniye Camiinde bayanlara seminer verilmiştir.

3-ADRB üyesi İmam-Hatip Süleyman İnce tarafından 18.05.2019 tarihinde Hamzahocalı Mahallesinde ailelere yönelik konferans verilmiştir.

4-ADRB üyesi K.K.Ö. Rabia TANIR tarafından 24.05.2019 tarihinde Merkez Kubbeli Camiinde, İlçe Merkezindeki Kur’an Kurslarındaki bayan kursiyerlere ve İlçedeki bayanlara yönelik konferans verilmiştir.

İlçe Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından gerçekleştirilen bu faaliyetler halkımız tarafından ilgiyle takip edilmiştir.