15.05.2019

Konak Müftülüğü’nden Roman Mahallesinde İftar

İftara İzmir Millet Vekilleri Prof.Dr.Hasan KALYONCU, Cemal BEKLE,Konak Müftüsü Hasan Hayri YAŞAR,Konak Milli Eğitim Müdürü Serdal ŞİMŞEK ve Kur’an’a Hizmet Derneği Başkanı Bünyamin ERTEKİN katıldı.

Programda konuşan Konak Müftüsü Hasan Hayri Yaşar Ramazan ayı ve orucun öneminden bahsetti.  Başkanlığımızca bu sene Ramazan ayı teması olarak belirlenen infak konusu üzerinde durarak oruçluyu iftar ettirmenin infakın en güzel örneklerinden birisi olduğunu söyledi.

Birlik beraberliğin önemine değindi. Kardeşlik bağlarımızı ve duygularımızı güçlü tutmamız gerektiği hususunu vurguladı. Bu tür iftarların birlik beraberliğimizin güçlü kalmasına, kardeşlik bağlarımızın kuvvetlenmesine, güzel vesileler olduğu söyledi.