Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

GENÇLERLE İFTAR PROGRAMI. Menderes İlçe Müftülüğümüz tarafından Diyanet Gençlik Merkezinde iftar programı gerçekleştirildi.
Detay

RAMAZAN ve AHİRET BİLİNCİ Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan bir Ramazan ayına daha kavuşmanın huzurunu yaşamaktayız. Diyanet İşleri Başkanlığımız, her yıl Ramazan ayında toplumsal duyarlılığı ve
Detay

İlçe Müftülüğüne bağlı Muhammet Fatih Safitürk 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’de saldırılara maruz kalan akranlarına gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı’na (TDV) bağışladı.
Detay

Miraç Kandili İlçemizdeki tüm Cami ve Kur'an Kurslarımızda dualarla idrak edildi Recep ayının 27. gecesi olarak bilinen Miraç Kandili dolayısıyla tüm Cami ve Kur'an Kurslarımızda kandil programları düzenlendi.
Detay

Cami Gençlik buluşması kapsamında, İlçemiz Gençleriyle Altıntepe Mh. Camii'nde bir araya gelen İlçe Müftümüz Emir VERAN: Peygamber Efendimizin (s.a.v) gençlere çok değer verdiğini ve islamiyeti ilk
Detay

İlçe Kaymakamımız Sayın Cevat ÇELİK ve İlçe Müftümüz Sayın Emir VERAN Müftülüğümüze bağlı Binnaz Kara 4-6 yaş Kur'an Kursumuzu ziyarette bulundular. Görevli personellerimize teşekkür ettiler.
Detay

SABAH NAMAZI BULUŞMASI Vatan müdafaasında şehadete kavuşan kahraman Mehmetçiklerimize rahmet, mazlum Filistin halkının haklı davasına destek ve Siyonist İsrail’e lanet için Mehmet Mumcu İHL Uygulama Camii'nde Sabah namazında duada buluştuk.
Detay

Hafızlık müessesesinin korunmasına katkı sunmak ve hıfzını zayıflatmış vatandaşlarımızın hafızlıklarını pekiştirmelerine yardımcı olmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığımız vatandaşlarımıza yönelik hafızlık yarışması düzenliyor.