03.05.2019

Gülbahar BİLDİRİCİ 9 AYDA HAFIZ OLDU

MENDERES MÜFTÜLÜĞÜ FURKAN KUR’AN KURSU’NDAN BİR ÜSTÜN BAŞARI DAHA….

Menderes Şehit Kaymakam Muhammet Fatih SAFİTÜRK İmam-Hatip Ortaokulunda 6. sınıfta kaydını dondurarak, Furkan Kur’an Kursunda Hafızlık Eğitimine Başlayan 11 Yaşındaki Gülbahar BİLDİRİCİ 23.04.2019 tarihi itibariyle 9 ayda hafızlığını tamamlamıştır.

Hafızlık eğitimini 9 ay gibi kısa bir sürede başarı ile tamamlayan öğrencimize, bu başarıda pay sahibi olan hocalarımıza, öğrencimizi teşvik eden, Hafız olması konusunda desteğini esirgemeyen ailesine,  Furkan Kur’an Kursu Dernek Yönetimimize ve maddi- manevi katkısı olan hayırseverlerimize teşekkür eder, başarı ve gayretlerinin devamını dileriz.

Menderes İlçe Müftülüğüne bağlı Furkan Kur’an Kursumuz 11 yıllık eğitim hayatında İl genelinde, Bölge de ve Ülke genelinde olmak üzere birçok başarılara imza atmıştır.

• 6 yıl üst üste Kuranı Kerimi Güzel Okuma yarışması İzmir Birinciliği
  • 2014 yılı Hafızlı Sınavı Bölge Birinciliği
  • 2014 yılı Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışması İzmir Birinciliği
  • 2015 yılı Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışması ve Bilgi Yarışması İzmir Birinciliği
  • 2016 yılı Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışması İzmir Birinciliği ve Bölge Birinciliği
  • 2017 yılı Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışması İzmir Birinciliği, bölge Birinciliği ve Türkiye Üçüncülüğü
  • 2018 yılı Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışması İzmir Birinciliği ve Bölge İkinciliği
  • 2018 yılı Bilgi Yarışması İzmir Birinciliği
  • 2019 yılı Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışması İzmir Birinciliği ve Bölge Birinciliği

Mezkûr kursumuz 80 yatılı öğrenci kapasitesine sahip olup bu kursumuzda şuana kadar yüzlerce çocuğumuza hafızlık eğitimi, 2080 çocuğumuza ise Kuranı Kerim ve Temel Dini Bilgiler Eğitimi verilmiştir.