30.01.2024

CAMİ GENÇLİK BULUŞMASI

Cami Gençlik buluşması kapsamında, İlçemiz Gençleriyle Altıntepe Mh. Camii'nde bir araya gelen İlçe Müftümüz Emir VERAN: Peygamber Efendimizin (s.a.v) gençlere çok değer verdiğini ve islamiyeti ilk kabul edenlerin çoğunluğunu gençlerin oluşturduğunu ifade etti. Gençlerimizi camilerde görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen İlçe Müftümüz: 'Camiler, tarih boyunca sadece ibadet için değil aynı zamanda gönülleri birleştiren, ruhlarımızı olgunlaştıran bilgi ve sevgi mekanlarıdır. Bizler birbirimizi ve kâinatı sevmeyi orada öğreniriz. Camiler, bağımsızlığımızın simgesi, Ülkemizin tapu senedidir' diyerek konuşmalarını tamamlayan İlçe Müftümüz Altıntepe Mh. Cami İmam Hatibi Nuri ÖĞÜÇ'e çalışmalarından dolayı  teşekkür etti.
Namazın ardından  Altıntepe Mh. Cami İmam Hatibi Nuri ÖĞÜÇ gençlerimize ikramda bulunarak, proğramın organizesinde destek olan kişilere teşekkürlerini ifade etti.