16.02.2024

4-6 YAŞ KUR'AN KURSUMUZDAN FİLİSTİN'E YARDIM

lçe Müftülüğüne bağlı Muhammet Fatih Safitürk 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’de saldırılara maruz kalan akranlarına gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı’na (TDV) bağışladı.
Minik yürekler, kumbaralarını ve çizdikleri duygu dolu resimleri Filistinli çocuklara ulaştırılmak üzere TDV görevlisi Ferhat ÖĞÜK’e teslim etti.
Filistin için başlatılan yardım seferberliğine miniklerin de katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden İlçe Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Emir VERAN, “Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrencilerimizin haçlıklarını Filistin’e gönderilmek üzere bize teslim etmeleri bizleri çok duygulandırdı. Göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı güzel yavrularımızı, ailelerini ve öğreticilerini tebrik ediyorum” dedi.