03.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle  UTAEM (Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi) Konferans Salonu’nda Menemen İlçe Müftülüğümüz ve TDV Menemen Şubesince düzenlenen programa Bayraklı İlçe Müftüsü Dr. Bilal DOĞAN konuşmacı olarak katıldı.

Seyrek Mah. Camii Müezzin Kayyımı Furkan ALDEMİR hocamızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan, İlçe Müftümüz Sayın Mehmet SEVEN'in açış konuşmalarıyla ve DİB Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan sinevizyon gösterimi ile devam eden programda, Bayraklı İlçe Müftüsü Dr. Bilal DOĞAN tarafından verilen “Cami ve Hayat” konulu konferans ilgiyle takip edildi.

Programımızın sonunda İlçe Müftümüz Sayın Mehmet SEVEN teşekkür konuşması yaparak  Dr. Bilal DOĞAN hocamıza plaket takdim ettiler.