29.09.2021

Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından paydaş Kurumlarla hazırlanan "Ailem Mutlu, Menemen Güçlü" Projesi

Son zamanlarda yaşadığımız süreçte yeni tip koronavirüs pandemisi nedeniyle olumsuz olarak etkilenen aile içi iletişim ve ilişkilerin düzeltilmesi, ailelerin tam iyilik hallerinin sağlanması için Menemen Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinesiyle Menemen Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Menemen Sosyal Hizmet Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz “AİLEM MUTLU, MENEMEN GÜÇLÜ” isimli projemiz 09.09.2021 - 09.12.2021 tarihleri arasında uygulanacaktır. Çınarlıdere Camii, Hasan Hüseyin Camii, Fatih Sultan Mehmet Camii ve Veysel Karani Camii’de yürütülecek projede -Ailede Temel Yaşam Becerileri, -Sınırlarımız: Kadın Olmak-Erkek Olmak, -Stresle Baş Edebilirim, -Öfkemi Yenebilirim, -Bağımlı Olma, Ailene Bağlı Ol, -Temiz Çevre, Rahat Nefes konuları ele alınacaktır.