25.12.2018

Narlıdere Müftülüğü Şoför Sınav İlanı

NARLIDERE MÜFTÜLÜĞÜNDEN İLAN

İlçe Müftülüğümüzde münhal bulunan aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi ve adedi yazılı kadrolara Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri gereğinde uygulamalı ve mülakatla personel alınacaktır.

Sınava katılmak isteyenler;

Genel  Şartlar

1) 657 sayılı Kanunun değişik 48/A maddesindeki şartları taşımaları ile birlikte,

Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmenliği ile Atama ve Yer Değiştirme                      Yönetmeliğinde öngörülen şartlardan;

_   Halen İzmir İl ve İlçe Müftülüklerinde görev yapanların il içi nakillerinde altı aylık           hizmet sürelerini tamamlamış olmak.

_   İl dışından nakil talebinde bulunanların, görevli olduğu ilde iki yıllık hizmet                      sürelerini tamamlamış olmak.

_   Adaylığı kalmış olmak.

2)  Sınavda başarılı olmak için yapılacak sözlü ve uygulamalı sınavda 70 ve üzeri puan    almış olmak.

Özel Şartlar

1- En az lise ve dengi okul mezunu olmak.

2- En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

3- Askerlik hizmetini yapmış olmak.

Müracaat şekli ve süresi;

1- İsteklilerin 08.01.2019 tarihine kadar usulüne uygun dilekçe ile müftülüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir. ( İl dışından gelenler hizmet cetvellerini de ekleyeceklerdir.)

2- Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

3- Faks ile yapılan müracaatlar, evrakların aslının müracaat tarihinin son günü itibariyle Müftülüğümüzde olması şartıyla kabul edilecektir.

4- Sınavı kazananların ilgili mevzuatta belirtilen şartları taşımadıkları sonradan tespit edilmesi halinde sınavları ve atamaları iptal edilecektir.

5- Sınava katılmak isteyenler 10.01.2019 Perşembe günü saat 10:00'da Müftülüğümüzde hazır bulunacaklardır.

Kemal KARADENİZ

Narlıdere İlçe Müftüsü

S.N:        AÇIK KADROLAR         UNVANI          SINIFI           DERECESİ        ADEDİ

1             Narlıdere Müftülüğü           Şoför                 G.İ.H.                   09                        1