14.11.2019

NARLIDERE ADRB FAALİYETLERİMİZ

ADRB FAALİYETLERİ

1.Başkanlığımız, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Başkanlığına bağlı Huzurevlerinde manevi destek hizmeti sunmaktadır. Bu bağlamda ilçemiz sınırlarında bulunan Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde her hafta düzenli olarak sohbet-söyleşi düzenlenmektedir.

2. Dünya Kadınlar Günü kapsamında kurslarda bayan kursiyerlerimize ve Huzurevindeki sakinlere ”İslam Kadın ve Toplum” konulu seminerler verildi.

3.İlçemizdeki Kur’an Kurslarımızda, kursiyerlerimize ve dışarıdan halkın da katılımıyla “İyilik Ekseninde Aile” konulu seminer verildi.

4.”Mahremiyet Bilinci”, “Çevre Ahlakı” ve “Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele” konularında ilçemiz Camii ve Kur’an Kurslarında yaz kursu öğrencilerine seminer verildi.

5.Temel Aile Bilinci semineri yapıldı.

6.İlçe Sağlık Müdürlüğü doktorları  bayanlara yönelik sağlık taraması yaptı.

7. Cami ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle gençlerle ”Cami ve Hayat” temalı söyleşi gerçekleştirildi.

8.Narlıdere Kaymakamlığı bünyesinde başlatılan “Hami-Yetim” projesi çerçevesinde yetim-öksüz aile ziyaretleri gerçekleştirilmektedir.

9.Narlıdere Kaymakamlığının başlattığı “Gönülden Gönüle” projesine desteklerimiz devam etmektedir.