28.05.2020

Narlıdere Camileri Cuma Namazı için Hazırlandı

Son günlerde Koronavirüs salgınının yayılma hızının düşmesi ve etkilerinin azalması gibi olumlu gelişmeler neticesinde, milletimizin dini ve manevi hayatında önemli bir yere sahip olan cami ve mescitlerde alınacak tedbirler çerçevesinde 29 Mayıs 2020 Cuma günü Cuma namazı ile birlikte cemaatle ibadete başlanacaktır.

Vatandaşlara oluşturulan Cuma Heyeti üyeleri ve kolluk kuvvetleri rehberlik edececektir. Namaz kılınacak alanlar Cami görevlileri ve Heyet marifetiyle işaretlenerek sosyal mesafenin korunması sağlanacaktır.

Vatandaşlarımızın camiye gelirken:

- Seccadelerini yanlarında getirmelerini,

- wc, abdesthane ve şadırvanlar kapalı olacağından abdestlerini evlerinde almalarını,

- Maskelerini takmalarını,

- Sosyal mesafeye dikkat etmelerini,

- Camiye gelindiğinde görevlilerin rehberliğine riayet etmelerini,

-Sokağa çıkma yasağı kapsamında yer alanlar ile hastalık belirtileri bulunan vatandaşlarımızın namazlarını evde kılmalarını rica ederiz"

Cuma Namazı açık alanlarda kılınacak olup; İlçemizde planlanan mekanlar şunlardır.

S.no        YER  Namaz Kılınacak Yer Bilgisi
1 Merkez Camii  Merkez Cami Bahçesi