16.07.2024

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü Ulus Meydanında halkımızla beraber kutladık.

İlçemiz Kaymakamı Sayın Fatih AKSOY ve İlçe Protokol üyeleri 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. Yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile İlçemiz Sanayi Camisinde İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen mevlit programına katıldılar, ardından Zungurlu Mezarlığında bulunan Şehitliği ziyaret edildi. Şehitlikte Hamdibey Camii Müezzin Kayyımı Ahmet KARAKAŞ’ın okuduğu Kuran-ı Kerimin ardından İlçe Müftüsü Mustafa TÜRKÖZ tarafından dua yapıldı. Son olarak 15 Temmuz Gazisi Emrah ÇETİN evinde ziyaret edildi. Program akşam Ulus meydanında halkın yoğun katılımı ile devam etti. Müftülüğümüz personeli tarafından ilahiler, kasideler, kuranı kerimler okunması ve dualarla tamamlandı.İlçe Müftüsü Mustafa TÜRKÖZ'ün yaptığı duanın ardından Ulu Camii İmam Hatibi İsmail UYANIK'ın 00:13'de okuduğu Sala ile tamamlandı.

Vatanımızın bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.