22.10.2021

“Mevlid-i Nebi Konferansı ve Hafızlık Merasimi Yapıldı”

Ödemiş İlçe Müftüüğümüzce “Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç’in konuşmacı olarak katıldığı “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konferans ve Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi.

21 Ekim 2021 perşembe günü Şeker Camii’n de Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, İlçe Müftüsü Şevki Kesici’in açılış konuşmasının ardından İl Müftüsü Salih Sezik selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konferans verdi.

Programa Ödemiş Müftülük Sitesi Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an kursunda hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerin icazet merasimi ile devam edildi. 15 hafızın icazet aldığı programda, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç’in yanı sıra İzmir İl Müftümüz Salih Sezik ,Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, İzmir Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Ahmet Şamil Ok, İzmir Tire Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Bozkurt, Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Ödemiş İlçe Müftüsü Şevki Kesici, İlçe Müftüleri, hafızların aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Hafızlık icazet merasimi, Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök’ün duası ve hafızlara hediye verilmesiyle tamamlandı.