02.01.2022

"Yılın İlk Günü Sabah Namazı Buluşmasına Yoğun İlgi"

Diyanet İşleri Başkanlığımızca hazırlanan program kapsamında, ülke genelinde olduğu gibi Ödemiş’de de 1 Ocak 2022 Cumartesi günü "Ailece Camide, Milletçe Duadayız" temalı sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

İlçe Müftüsü Şevki KESİCİ Merkez Ulu Camii'ndeki programın ardından yaptığı konuşmada, sabah namazı buluşmalarını ilçelerde rutin bir şekilde yaptıklarını ve bundan sonra da farklı camilerde yapacaklarını ve İnsanları camiyle buluşturmak istediklerini belirten Şevki Kesici "Amacımız kardeşliğimizi geliştirmek, milli ve manevi değerlerimize katkıda bulunmak. Sevgimizi arttırmak ve her kesimi kucaklamak istiyoruz. Çocuklar, hanımefendiler, beyefendiler ve hocalarımızla büyük bir heyecanla buradayız. Tek düşüncemiz var. İyi bir vatandaş olmak ve Allah'a iyi bir kul olmak." dedi.

Namazın ardından vatandaşlara İlçe Müftülüğünce töngül pidesi ikram edildi.