14.03.2024

Yeni Atanan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar Görevlerine Başladı.

Ödemiş İlçe Müftülüğünde göreve başlayan din görevlilerine "Cübbe-Sarık Giydirme Merasimi" yapıldı.

İmam Hatip Lisesi Camisinde yapılan tören düzenlenen tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programa İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, Şube Müdürü ile yeni atanan din görevlileri katıldı.

Din görevlilerine hitap eden İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, din görevlilerine hayırlı olsun dileklerini ileterek şöyle konuştu: "Görevimizi yürütürken temel hedefimiz toplumun her kesimine dini ve insani hizmetlerimizi ulaştırmak olmalıdır. Topluma İslam dininin güzelliklerini anlatmak temel vazifemiz olmalıdır. Bunu ancak görevimize dört elle sarılıp, gönülden çalışarak başarabiliriz. Peygamber (sav) efendimizin varisleri olarak, üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirip toplumumuza ve İslam dinine hizmet edebiliriz."

Yeni atanan din görevlilerine temsili cübbe ve sarık giydirildi.

Ödemiş Müftülüğü Gençlik Merkezinde göreve yeni başlayan din görevlilerine kahvaltı ikramı yapıldı.