İzmir Müftülüğü

27.07.2018

Ramazan COŞKUN

1971 Manisa’da doğdu.İlkokulu menemende, Hafızlığını Eski foça’da tamamladı.1992 de merkez imam hatip lisesinden mezun oldu. İmam hatip lisesi yıllarında Kestane Pazarı öğrenci yurdunda kaldı.1993 yılında Karşıyaka’da müezzin kayyım olarak göreve başladı.2000 yılında Dokuz Eylül İlahiyat Fackültesinden mezun oldu.Askerlik hizmetini kısa dönem olarak İstanbul Hava Harp Okulunda ifa etti.2004 yılında Konya ihtisas Merkezinden mezun oldu.Demirci ve Turgutlu vaizliğinden sonra, 2006 yılında Tunceli Mazgirt ilçesine müftü olarak atandı.

Manisa selendi ve Denizli Serinhisar ilçe müftülüklerinden sonra Temmuz 2018 den itibaren İzmir il müftü yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Arapça ve Fransızca bilen Ramazan Coşkun Evli 2 çocuk babasıdır.