19.03.2021

İl Müftülüğümüzde Sürekli İşçi kadrosunda çalışan Yılmaz YETKİN emekliye ayrıldı.

Yılmaz Yetkin’in emekliliğe ayrılması nedeniyle program düzenlendi. Çalıştığı süre zarfında mesai arkadaşları tarafından sevilen, güler yüzlülüğü ve ağırbaşlı tavrı ile bilinen Yılmaz YETKİN, yaşamı boyuncu devleti, vatanı ve milletini çok severek Diyanet İşleri Başkanlığı gibi güzide bir kurumda hizmet ettiğini söyledi. Yetkin, başta İl Müftü Vekili Metin AKBAŞ olmak üzere tüm daire çalışanlarına teşekkür etti.

İl Müftü Vekili Metin AKBAŞ ise, Yılmaz Bey, çalışma yaşantısını başarı ile sürdürmüş, herkesin takdir ve güvenini kazanmış bir personelimizdi. Biz kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz, emeklilik hayatında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Müftü Vekili Metin AKBAŞ, Yılmaz YETKİN’e plaket ve hediye verdi.