08.04.2021

İlim ve Hikmet Dersleri

Diyanet İşleri Başkanlığımızca planlanan ‘’İlim ve Hikmet Dersleri Projesi’’ İzmir İl Müftülüğümüzce uygulamaya konmuştur. Toplumun tüm kesimlerinin sahih dini bilgiyle aydınlatılması amacıyla covid19 tedbirlerine riayet edilerek Tefsir, Hadis, Siyer ve Din Sosyolojisi konularında alanında yetkin öğretim üyeleri tarafından haftalık dersler  07.04.2021 tarihinden itibaren yapılmaya başlanmıştır.

Uygulama kapsamında; Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muammer ERBAŞ Konak Salepçioğlu Camiinde, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Murat KAYACAN Menemen Hacı Kerimoğlu Buhara Camiinde, Dr. Ahmet GEDİK Karşıyaka Kemalpaşa Camiinde, Dr. Bekir EMİROĞLU Bornova Bilal Saygılı Camiinde haftalık belirlenen gün ve saatlerde dersler vereceklerdir.

Tüm vatandaşlarımızın ve özellikle gençlerimizin katılımları beklenmektedir.