28.04.2021

ŞEHİT TEĞMEN MEHMET KIVIK İZMİR’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Yıldırım Operasyonu’nda şehit olan Piyade Teğmen Mehmet Kıvık’ın cenazesi, memleketi İzmir’de toprağa verildi.

Şehit Teğmen Kıvık için Menderes ilçesindeki babaevinde ‘helallik’ alınmasının ardından Orta Mahalle Camisi’nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi.

İzmir İl Müftümüz Salih Sezik'in kıldırdığı Cenaze namazına Kovid19 tedbirleri kapsamında sadece şehidin ailesi, yakınları ve protokol üyeleri alınırken, törene; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Valimiz Yavuz Selim Köşger, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Suat Çağlayan, Ege Ordusu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ve AK Parti İzmir İl Başkan Vekili Ali Aslan da katıldı.