16.06.2021

Tüm Kalbimizle Yanınızdayız

İzmir İl Müftülüğü Hastane Manevi Danışmanlık görevlileri, yeni atanan İl Müftüsü Salih SEZİK’e “hoşgeldiniz” ziyaretinde bulunmak, 2016-2021 yılları arasında İzmir’de devam eden hastane manevi danışmanlık uygulamaları hakkında bilgi vermek ve yeni hizmetleri planlamak için bir araya geldi. İl Koordinatörü Uzman Vaiz Serpil BAŞAR, 2016 yılından bu yana yapılan çalışmalar, mevcut durum ve yeni ihtiyaçlar konusunda bir sunum yaptı. Yeni atanan İl Müftüsü Salih SEZİK; “Hastane manevi danışmanlık hizmetlerinin çok önemli olduğunu, İzmir’de devlet hastaneleri dışında üniversite hastanelerinde de hizmetin olabileceğini, bu alanın geliştirilmesi için gerekli desteği vereceğini” ifade ederek, hastane manevi danışmanlarına teşekkür etti ve sık sık değerlendirme yapmak üzere bir araya gelmeyi önerdi.

İzmir’de 2016 yılında 5 devlet hastanesinde başlayan uygulama, 2021 yılı itibari ile 13 devlet hastanesinde 16 manevi danışman eşliğinde  “Tüm Kalbimizle Yanınızdayız” anlayışı ile halen devam etmektedir.