25.07.2022

Bergama’da 'Din İstismarı ile Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi' konulu konferans düzenlendi

İzmir Bergama İlçe Müftülüğü, "Din İstismarı ile Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi" konulu konferans düzenledi.

Bergama Kaymakamlığı, Bergama İlçe Müftülüğü ve Bergama Belediyesi tarafından vatandaşlara yönelik “Din İstismarı ile Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi” konulu konferans düzenlendi.

Bergama Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök konuşmacı olarak katıldı.

Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İzmir İl Müftü Vekili Rahmi Yiğit, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama İlçe Müftüsü Mehmet Cesur, çevre İlçe Müftüleri, din görevlileri ve Kur'an kursu öğreticilerinin katıldığı konferansa, vatandaşların da yoğun ilgisi vardı.

Saygı duruşu ve, İstiklal Marşının okunması sonrası Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açış konuşması yapan İl Müftü Vekili Yiğit, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.