28.07.2022

Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nda bölge birincisi İzmir’den

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında, personelin yeteneklerinin geliştirilmesine yönelik ülke genelinde düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nın bölge finali Manisa'da gerçekleştirildi.

Manisa Şehzadeler Sultan Camii’nde düzenlenen yarışmaya Isparta, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Burdur, Aydın, Antalya, Denizli, Manisa ve İzmir il birincileri katıldı.

Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda yarışmaya İzmir il birincisi olarak katılan Kemalpaşa Binali Yıldırım Millet Bahçesi Abdülkadir Kanat Camii İmam Hatibi Samet Acar bölge birincisi oldu.

Yarışmada birinciliği elde eden Samet Acar 17 Ağustos’ta Giresun’da düzenlenecek olan Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.