29.07.2022

Şehit İstihkâm Astsubay Çavuş Batuhan Şimşek, İzmir'de son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Pençe Kilit Harekâtı kapsamında yürütülen operasyon sırasında şehit olan hemşehrimiz İstihkâm Astsubay Çavuş Batuhan Şimşek için 15 Temmuz Şehitler Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Şehit Batuhan Şimşek’in Türk bayrağına sarılı naaşı, Gaziemir 15 Temmuz Şehitler Camii’nde İkindi namazını müteakip İl Müftü Vekili Rahmi Yiğit’in kıldırdığı cenaze namazının ardından, Kadifekale Hava Şehitliğine defnedilmek üzere götürüldü.

Kadifekale Hava Şehitliğinde Kur’an tilaveti ve yapılan dua ile Şehidin cenazesi gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Törene şehidin ailesi ve yakınları, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, İl protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.