19.05.2023

Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde Gençler Var

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt genelinde organize edilen "Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde Gençler Var" başlıklı proje kapsamında 19 Mayıs’ta gençler camilerde hutbe okuyup cuma namazı kıldırdı.
Gençlere ve genç din görevlilerine yönelik çeşitli projeler yürüten İl Müftülüğümüz de "Gençlik Haftası" münasebetiyle Başkanlığın projesi kapsamında tüm camilerde mihrap ve minberleri gençlere verdi.
İlahiyat Fakülteleri ile İmam Hatip Lisesi öğrencileri imametin de gerçekleşen projede genç kardeşlerimiz “Gençlerimiz, Milli ve Manevi Değerlerimizin Emanetçisidir” konulu cuma hutbesi okuyup ardından cuma namazı kaldırdı.
Gençlerin okuduğu hutbe ve kıldırdıkları cuma namazı vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve takdir gördü.