13.05.2023

İzmir İl Müftülüğünden Anlamlı Hediye

İzmir İl Müftülüğümüzce engellilere karşı duyarlılık ve farkındalığın arttırılması amacıyla 10-16 Mayıs Dünya Engelliler haftası ve 13 Mayıs Ortapedik Engelliler Günü  vesilesiyle çeşitli faaliyetlerler ve etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamımda Ortopedik engelli Muttalip Sağbasan'a tekerlekli sandalye hediye edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Müftümüz Salih Sezik, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Muttalip amca daha rahat evinden çıkıp gezmesi, günlük ihtiyaçlarını kendisinin  karşılayabilmesi için tekerlekli sandalye temin edip kendisine hediye ettik. Engellilerimizin her zaman yanındayız. Şuan sağlıklı olabiliriz ama hepimiz her an bir engelli adayıyız"dedi.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü ve Bayraklı İlçe Gençlik Koordinatörü tarafından Karabağlar İlçemizde ikamet eden Muttalip Sağbasan'a tekerlekli sandalyesi teslim edildi.