27.11.2023

"Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele, Bağımlı Bireylere Yaklaşım Konulu Seminer…”

İzmir il Müftülüğü ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi işbirliği içerisinde, Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörleri ile Gençlik Koordinatörlerine yönelik
"Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele, Bağımlı Bireylere Yaklaşım” konulu seminer düzenlendi.

İl Müftüsü Sinan Kazancı'nın açılış konuşmasıyla başlayan seminere, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Dr. Gülsenay Taş Soylu, Dr. Dilek Ayakdaş, Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörleri ve  Gençlik Koordinatörleri katıldı.

Öğretim Üyeleri Dr. Gülsenay Taş Soylu, Dr. Dilek Ayakdaş'ın sunumlarıyla devam eden seminer, iyi dilek temennilerinin ardından son buldu.
Katkı ve katılım sağlayanlara teşekkür ederiz .