27.12.2023

“Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar İstişare Toplantısı”

İzmir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘’Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar İstişare Toplantısı‘’, İl Müftümüz Sinan Kazancı başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı, İl, İlçe Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanların katılımı ile, İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcısı Oğuzhan Kadıoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, uygulanan projeler, yürütülen faaliyetler değerlendirildi.

Gençlik Koordinatörleri ve Manevi danışmanlara hitap eden İl Müftümüz Sinan Kazancı, ‘’Gençlerimizin geleceğimiz olduğunu, onların Milli ve Manevi değerlerine bağlı olarak yetişmelerinin çok önemli olduğunu, dolayısıyla, herbirimizin sorumluluklarımızı  heyecanla, muhabbetle yerine getirmemiz gerektiğini vurguladı.

Toplantıda; İl ve İlçelerde  yürütülen gençlik ve manevi danışmanlık hizmetlerinde verimliliği artırmak için teklif ve talepler ele alınarak, çözüm önerileri sunuldu.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.