28.02.2024

“2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları…”

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımızın
işbirliği ile, İzmir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi ev sahipliğinde, "2024 Yılı Zekat iyilik buluşmaları”gerçekleştirildi.

Narlıdere Huzurevi Konferans Salonu'nda İş İnsanlarına,Bilal Saygılı Camii Konferans salonunda, İlçe müftülerine, Zekat koordinatörlerine ve personele yönelik gerçekleştirilen programlara, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen konuşmacı olarak katıldı.

Açılış konuşmalarını  İl Müftümüz Sinan Kazancının yaptığı programlarda,
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının yurt içi ve yurt dışında sürdürmüş olduğu çalışmaları ve hizmetleri anlattı.
Toplantı, Zekat Hizmetleri Daire Başkanlığı Diyanet İşleri Uzmanı Ahmet Aslantaş'ın  yaptığı sunum ile son buldu.
Emeği geçenlere ve katılım sağlayanlara teşekkür ederiz.