09.04.2019

İzmir İl Müftülüğü ADRB Kiraz Değerler Eğitimi Projesi...

izmır Merkez Adrb koordinatörü Dr. Serpil Başar ve Merkez Adrb uyeleri Sema Güneş, Zehra Yılmaz, Zeynep Budun ile Balcova Ilce Adrb koordinatoru Tuba Tekkoyun, Konak ilçe Adrb koordinatörü  Nurgül Ozen ve Buca ilçe Adrb koordinatörü  Adem Çıplak'tan oluşan 7 kişilik bir ekip ile 08.04.2019 tarihinde Kiraz ilçesinde Olgunlar, Cevizler ve Akpınar köylerinde "KIRAZ DEĞERLER EGITIMI PROJESI " kapsaminda birer seminer programı düzenlendi.

Program sabah  kızlara, öğleden sonra ise annelere olacak şekilde her köyde 2 program şeklinde ve 1 köyde de ayrica erkeklere kahvehane söyleyişi seklinde uygulandı ve gelen sorular cevaplanarak 300 kişilik bir hedef kitleye ulaşıldı.

Program sonrasında İlçe Kaymakamı Sn. Emin Kaymak  ziyaret edilerek ilçede aile ve sosyal sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Daha sonraki aşamada proje kapsamında  Değerler eğitimi faaliyetlerine devam edilmesi talep edildi. Kiraz Ilçe Müftümüz Yakup Şener ve Adrb ilçe koordinatörumüz  Vaiz Osman Yilmaz da organizasyon da destek verdiler.