09.10.2019

Ekim Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Aliağada Yapıldı...

Din hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için, İzmir İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasındaki koordinasyonu güçlendirmek amacıyla 08 Ekim 2019 Salı günü Aliağa İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde, İlçe Müftüleri aylık mutat toplantısı yapıldı.

Toplantı, İlimize yeni atanan İl Müftü Yardımcısı Mehmet Çoban, Karabağlar İlçe Müftüsü Fahri Tüfekçioğlu ve Karaburun ilçe Müftülüsü Yahya Ofşin’nin tanışma ve  İl Müftümüz Recep Şükrü Balkan’ın iyi dilek temennilerin ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 2019 Yılı Eylem Planı, Aile ve Dini Rehberlik Büroları, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle gerçekleştirilecek etkinlik ve faaliyetler, Ağaç Dikim Kampanyası, Kur’an Kursları ve din hizmetlerine yönelik çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantı katılımcıların duygu, düşünce ve temennilerini dile getirmelerinin ardından Aliağa Kaymakamı Sn. Kazım Tekin’in ziyaretleri ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.