18.02.2020

Sabah Namazı Buluşmaları...

İzmir İl Müftülüğü organizesinde tüm İlçelerimizde, İlçe Müftülüklerimizin belirlediği camilerde  "Sabah Namazı Buluşması" etkinliği düzenlenmektedir.

Din hizmetlerindeki verimliliği artırmak, halkımızdan gelen talep ve beklentilere cevap verebilmek, birlik ve dayanışmaya katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen "Sabah Namazı Buluşması" Vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla Bornova/Ata Camii’nde icra edildi.  Programa, İl Müftü Yardımcısı Ramazan Coşkun, Bornova İlçe Müftüsü Mesut Harmancı Hayırsever İş Adamları, Kamu Kurum ve Kuruluş yöneticileri ile STK temsilcileri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program sabah namazının kılınmasının ardından tesbihat yapıldı. Duygu dolu anların yaşandığı program, Namaz sonrası yapılan ikramla son buldu.