03.07.2020

Hafızlık Tespit Sınavı Yapıldı.

Kur'an kursları ve dışarıdan kendi imkânlarıyla hafızlıklarını tamamlayan öğrenci ve vatandaşlar yönelik, 2020 yılı ikinci dönem Hafızlık Tespit Sınavı 29 Haziran – 2 Temmuz 2020 tarihleri arasında İzmir İl Müftülüğünde yapıldı.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle öğrenci, veli ve öğreticilerin sağlık durumlarının risk altına girmemesi için söz konusu sınav 81 İl Müftülüğünde gerçekleştirildi.

Sınavda Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2020 Yılı II. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı Usul ve Esaslarına ilişkin kriterler doğrultusunda sorular soruldu.

112 öğrencinin katıldığı “Hafızlık Tespit Sınavı” sonuçları ileriki tarihlerde www.diyanet.gov.tr adresinden ilan edilecektir.