Selçuk Müftülüğü

20.01.2020

TÜM TÜRKİYE BİRLİK OLALIM İDLİB ‘DEKİ KARDEŞLERİMİZİN YARALARINI BİRLİKTE SARALIM

“Mü’minin mü’mine karşı durumu, bir parçası diğer parçasını sımsıkı kenetleyip tutan binalar gibidir.” Hz. Peygamber bunu açıklamak için, iki elinin parmaklarını birbiri arasına geçirerek kenetledi.(Buhârî, Salât 88, Mezâlim 5)

Sizlerin desteği ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın öncülüğü ile asırlardır aynı coğrafyada birlikte yaşadığımız ve ülkemize sığınan Suriyeli kardeşlerimizin acısını dindirmek, sorunlarına çözüm üretmek Savaştan dolayı yokluk içerisinde kalan aileler için gıda, temizlik, barınma, mutfak ürünleri ve giyim eşyaları dağıtımı için gereken desteği tüm halkımızdan bekliyoruz.

NOT:” Bağış yapılacak olan giyim eşyaları kullanılmamış, yiyecek maddeleri ise günü geçmemiş ve ambalajlı olacaktır.“

İRTİBAT İÇİN: TÜM CAMİ GÖREVLİLERİ /SELÇUK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

TELEFON:892 69 05