23.02.2020

ŞUBAT AYI AYLIK MUTAD TOPLANTISI

Tire İlçe Müftülüğü  Şubat ayı aylık mutad toplantısı Tire Müftülüğü Konferans salonunda yapıldı. Toplantıya Tire Müftüsü Şaban Sadan, Müftülük Şefi Mehmet Bayrak ve Din Görevlileri katıldı. Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başlayan programda toplantı öncesi  emekli olan müftülük personeli Hasan Küçükdoğan’a başarılı çalışmaları nedeni ile Tire Müftüsü Şaban Sadan tarafından plaket verildi. Ayrıca geçtiğimiz ay Tire Müftülüğü tarafından düzenlenen Temel Aile Bilinci eğitim programına katılan Din Görevlilerine  ve Ramazan ayında hatimle namaz kıldıran personele Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen Başarı Belgeleri teslim edildi. Sertifika töreninden sonra aylık mutad toplantıya geçildi. Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı, Valilik ve Kaymakamlıktan gelen yazılar değerlendirilerek karara bağlandı.